Voeding

Een voedingspatroon die past bij jouw levensstijl en situatie en waar jij je gezond, fit en energiek bij voelt. Een gewicht bereiken waar jij je prettig bij voelt. Hoe slaag je daarin met alle informatie en invloeden van buitenaf en je eigen twijfels of je wel het juiste doet? De meningen zijn verdeeld. Voeding trends en hypes volgen elkaar in hoog tempo op. We verlangen vaak naar een simpele en het liefst snelle oplossing, maar weten ook dat deze eigenlijk niet bestaat.

Realistische doelen

Gezond(er) eten, afvallen en op gewicht blijven vraagt vaak om een verandering van levensstijl en vooral van je voedingspatroon. Als je wilt dat veranderingen blijvend zijn is het belangrijk om stap voor stap gezonde gewoontes aan te leren en vooral realistische doelen te stellen. Een manier van leven die zowel je gezondheid en je gewicht ten goede komen en die vol te houden is en bij jou past.

Een praktisch en persoonlijk plan.

Het programma van The Energy Boutique is geen dieet, maar een op maat gemaakt, holistisch programma. Tijdens de sessies zal duidelijk worden waar jouw knelpunten liggen en welke adviezen in jouw persoonlijke plan passen.

Het programma bestaat uit bewustwording, mindset, feitenkennis en tevens handige manieren om lekkere en gezonde maaltijden (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes) klaar te maken op een manier die voor jou te doen is. We maken deze maaltijden klaar en tijdens de sessies proeven we hiervan en leggen we uit hoe deze te bereiden. Makkelijk, snel te maken en voedzaam.

Geen voedingsgroep wordt uitgesloten en je hoeft je favouriete eten niet op te geven. Alles draait om balans.

Geaccrediteerd door BGN Nederland.

De kosten van een traject bij een gediplomeerde gewichtsconsulente die is aangesloten bij de BGN worden geheel of gedeeltelijk vergoed door steeds meer zorgverzekeraars. Het zit in het aanvullende pakket en valt dus niet onder het eigen risico. Er zijn vergoedingen mogelijk tot 100%. Kijk op de site van BGN om te controleren of jouw zorgverzekeraar ook vergoed of vraag het na bij je eigen zorgverzekeraar.

Van een gewichtsconsulent die aangesloten is bij de BGN kun je verwachten dat zij/hij: • ontwikkelingen in de markt actief volgt; • op de hoogte is van de actualiteit omtrent voeding.

De adviezen zijn niet merk gebonden en onafhankelijk en alleen gediplomeerde gewichtsconsulentes mogen aangesloten zijn bij de BGN. Kennis wordt bijgehouden door het volgen van opleidingen en trainingen voor de benodigde accreditatie punten.

Ik weet nu hoe ik de balans moet houden: voedzame en lekkere maaltijden en tussendoortjes die makkelijk en snel te maken zijn, zonder mijn favoriete taartjes op te hoeven geven.

Ilona

Wil je meer weten over wat voeding voor jou kan doen?

.