Lees meer over Helen en Elsje

Helen

Na 14 jaar in het buitenland te hebben gewoond, woon ik sinds 2009 weer met veel plezier in Nederland. Ik vind het heerlijk dat ik van mijn passie voor gezonde voeding en bewegen mijn beroep heb kunnen maken. Mensen helpen veranderen en zien dat zij vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen vind ik geweldig om te zien. Ik word erg blij en enthousiast van iedere positieve stap. Het maakt niet uit hoe groot of klein die stap is.

Mijn enthousiasme voor een gezond en actief leven zorgt ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen door workshops en opleidingen in binnen- en buitenland te volgen. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van fitness en voeding is voor mij vanzelfsprekend. De ervaringen, indrukken en ideeen die ik hier op doe zorgen ervoor dat ik ook positieve stappen blijf maken!

Elsje

Na 15 jaar als docent en coach in het beroepsonderwijs gewerkt te hebben, doe ik nu wat ik het liefste doe: coaching op persoonlijke ontwikkeling en (gedrags)verandering.

Met een baan, een gezin, een druk sociaal leven en een grote liefde voor lekker eten, weet ik als geen ander hoe belangrijk (en moeilijk!) het is om goed voor jezelf te zorgen en fit en gezond te blijven.

Zo veel dingen moeten maar wat wil je nou ook alweer zelf? En hoe zorg je dat je daar aan toe komt?

Als coach begeleid ik jou bij het bereiken van jouw zelfgekozen doelen. Ik zal je niet adviseren. Ik zal nieuwsgierig luisteren, vragen stellen en diverse oefeningen inzetten zodat jij inzichten krijgt in jezelf. Je gaat hierdoor je eigen patronen en blokkades herkennen en doorbreken. Samen kijken we naar wat voor jou het beste werkt om zelf vooruit te komen. Natuurlijk bewaak ik de focus en de structuur van onze gesprekken.

Mijn kracht ligt in (h)echt contact, empathisch vermogen, positiviteit en humor, liefdevol confronteren zonder oordeel, tot de kern komen, bewustzijn vergroten, mogelijkheden verkennen en letterlijk beweging inzetten.

Wij geloven in de kracht van de combinatie; beweging, voeding en coaching. Deze drie pijlers versterken elkaar. Wij helpen je graag om jouw ideale balans te vinden.

Helen en Elsje

Kom sfeer proeven

Helen 06-24204913 of Elsje 06-14430836.