Visie

MOVEMENTS

The Energy Boutique helpt je met een bewegingsprogramma dat voor jou werkt!

Goed bewegen is key als het gaat om gezondheid en je lekker voelen. Je voelt je sterker, fitter, flexibeler. Je zult het merken in de vaak alledaagse dingen, zoals die trap oplopen zonder buiten adem te raken of iets van de grond oppakken wat je opeens een stuk makkelijker doet. En natuurlijk is bewegen goed voor je gezondheid. Denk aan o.a. het verlagen van de risico op hoge bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten en het zo veel mogelijk behouden van sterke botten en soepele gewrichten.

NUTRITION

Gezond en echt eten is een must als het gaat om vitaliteit. Wij laten je zien dat lekker en gezond eten niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Met de tools die we je geven kun je dit makkelijk zelf doen in je dagelijkse leven.

RELIEF

Wanneer je ergens in je lichaam pijn voelt en hiervoor pijnstillers inneemt kun je alleen maar denken aan “relief”.

Pijnstillers geven een korte termijn oplossing maar de pijn gaat vaak niet volledig weg. En wordt het dan chronisch dan zal de pijn je belemmeren in je dagelijkse doen en laten. Denk bijvoorbeeld aan gewrichtsklachten en rugpijnen waar veel mensen, vooral ouderen, vaak chronisch last van hebben.

Bij The Energy Boutique kijken we zorgvuldig naar het lichaam om te zien “wat” de klacht geeft om vervolgens te begrijpen “waarom” dit zo is. Daarna stellen we een persoonlijk programma samen met een focus op het bewegen van je lichaam met de juiste techniek en correcte houding.