Relief

Bij klachten of pijn (bijvoorbeeld in je rug, schouders of nek) kijken we zorgvuldig naar het lichaam om te zien “wat” de klacht geeft om vervolgens te begrijpen “waarom” dit zo is. Hierbij werken we indien nodig samen met je arts. Ook hebben wij een fysiotherapeut in huis die kan helpen met het stellen van de diagnose. Met de diagnose in de hand stellen we een persoonlijk programma op met focus op het bewegen van je lichaam met de juiste techniek en correcte houding. Dit stelt ons in staat om bewegingsproblemen op een goede en veilige manier te verhelpen.  Helen is een van de weinige gecertificeerde Bio-Mechanics trainers in Nederland. 

Gewrichtsklachten en rugpijn hebben veel invloed op ons dagelijkse leven zeker als dit chronisch wordt. Dit belemmert ons in ons doen en laten. Pijnstillers geven een korte termijn oplossing maar de pijn gaat vaak niet volledig weg. Als gecertificeerde Bio-Mechanics Corrective Exercise Specialist kunnen wij helpen een oplossing te vinden en te implementeren.

Postuur analyse

Pijn en klachten in een bepaald gebied van je lichaam kan het resultaat zijn van dingen die ergens anders in het lichaam gebeuren. Daarom is er nooit een “one-size-fits-all” aanpak. Een postuur analyse geeft ons vaak al heel veel informatie over disbalans in het lichaam die weer tot klachten kan leiden. Onze focus is om het lichaam te laten bewegen met de juiste techniek en correcte houding en op die manier bewegingsproblemen te verhelpen.

Injury, pijn en gewrichtsklachten

Wanneer je sport, beweegt en je dagelijkse activiteiten uitvoert wil je dat natuurlijk doen zonder pijn, klachten en ongemakken. Klinkt logisch maar voor veel mensen is de werkelijkheid anders. We kennen allemaal wel iemand – of misschien jijzelf op dit moment – die last heeft van haar of zijn rug, pijn in de nek en schouders, knieklachten of een ziekte die haar/hem belemmert in de dagelijkse activiteiten.

Ons trainingsprogramma helpt bij rug- en andere klachten

Deze groep is waarschijnlijk groter dan jij denkt. Een grote groep mensen die een trainingsprogramma nodig hebben die speciaal op maat gemaakt is. Iemand met een knieklacht heeft een andere focus en trainingsprogramma nodig dan iemand met een rugklacht. In overleg met jouw fysio of behandelend arts kunnen wij een special programma opstellen op basis van onze expertise, met als doel om jouw pijnklachten te verminderen en houding, balans en coördinatie te verbeteren. Wij zijn er op gefocust dat jij de activiteiten weer kan uitvoeren die voor jou belangrijk zijn met minder of nog beter zonder pijn, zodat jij je fitter en vol energie voelt.

Prijzen

30 personal trainingsessies van 1 uur

€ 62,50 (totaal € 1875)

20 personal trainingsessies van 1 uur

€ 65,00 (totaal € 1300)

10 personal trainingsessies van 1 uur

€ 67,50 (totaal € 675)

Single personal trainingsessie van 1 uur

€ 75,00