Recharge Your Vitality

The Energy Boutique wil mensen helpen gezond, en dus gelukkig, te leven! Wij richten ons met name op “Healthy, Energetic & Active Ageing” met grote aandacht voor vitaliteit – “Recharge Your Vitality”. Dit doen wij door onze expertise op het gebied van beweging en voeding over te brengen in de vorm van oefeningen, informeren en adviseren. De sfeer bij The Energy Boutique is warm, veilig en “energizing”. Daarom komen onze loyale cliënten hier graag trainen en werken onze trainers met plezier voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in rehabilitatietraining.

Movement

Wil jij je fitter, gezonder en energieker voelen? Wij helpen je graag met een bewegingsprogramma dat speciaal op jou is afgestemd om het beste uit jezelf te halen. Gezond, Fit en Vol Energie is wat wij graag samen met jou willen bereiken. Meer dan 15 jaar ervaring en diepgaande kennis, is de solide basis van de kwaliteit die je kunt verwachten van The Energy Boutique. Gedreven door onze passie vinden wij het belangrijk, en ook erg leuk, om regelmatig onze kennis te onderhouden en te ontwikkelen door relevante trainingen, workshops en lezingen te volgen. Zo kunnen wij waarmaken wat we jou beloven, namelijk de hoogste kwaliteit op het gebied van personal training.

Nutrition

Gezonde voeding is cruciaal als het gaat om vitaliteit. Vol energie en lekker in je vel zitten. Een gewicht waar jij je goed bij voelt en dat bij jou past. Hoe bereik je dat? De meningen zijn verdeeld. Voeding trends, hypes en adviezen volgen elkaar in hoog tempo op. We verlangen vaak naar een simpele en het liefst snelle oplossing, maar weten ook dat deze eigenlijk niet bestaat. Gezonde voeding is belangrijk voor een gebalanceerde levensstijl. Wij laten je zien dat lekker en gezond eten niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Met de tools die we je geven kun je dit makkelijk zelf doen in je dagelijkse leven. Wij zijn geaccrediteerd als gewichtsconsulent door BGN Nederland.

Ook bieden wij “Simply Food” workshops aan. Deze interaktieve workshops zijn ideaal voor groepen, bijvoorbeeld samen met je collega’s.

Relief

. Bij klachten of pijn (bijvoorbeeld in je rug, schouders of nek) kijken we zorgvuldig naar het lichaam om te zien “wat” de klacht geeft om vervolgens te begrijpen “waarom” dit zo is. Hierbij werken we indien nodig samen met je arts. Ook hebben wij een fysiotherapeut in huis die kan helpen met het stellen van de diagnose. Met de diagnose in de hand stellen we een persoonlijk programma op met focus op het bewegen van je lichaam met de juiste techniek en correcte houding.  Helen is een gecertificeerde Bio-Mechanics trainer en is een van de weinigen in Nederland. Dit stelt ons in staat om bewegingsproblemen op een goede en veilige manier te verhelpen.

Gewrichtsklachten en rugpijn hebben veel invloed op ons dagelijkse leven zeker als dit chronisch wordt. Dit belemmert ons in ons doen en laten. Pijnstillers geven een korte termijn oplossing maar de pijn gaat vaak niet volledig weg. Als gecertificeerde Bio-Mechanics Corrective Exercise Specialist kunnen wij helpen een oplossing te vinden en te implementeren.

Locatie

Onze grondig verbouwde en nieuw ingerichte studio bevindt zich in de architectonische Nirwana-flat op de hoek van de Benoordenhoutseweg en het Willem Witsenplein, tegenover het Haagse Bos. Een bewuste keuze die veel te maken heeft met de omringende buurt, de wijk Benoordenhout. Een statige en groene wijk die de uitstraling van The Energy Boutique helemaal tot haar recht doet komen.

Helen

Helen

Owner & Biomechanics Specialist

theenergyboutique.nl

Helen is eigenaresse van The Energy Boutique en helpt klanten met hun zoektocht naar een gebalanceerde, gezonde en actieve levensstijl. Helen is een hooggekwalificeerde trainer coach met veel ervaring, kennis en kunde. Een trainer die met veel aandacht, passie, energie en humor, het beste uit jou haalt. “Mensen helpen veranderen en zien dat zij vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen vind ik geweldig om te zien. Ik word erg blij en enthousiast van iedere positieve stap. Het maakt niet uit hoe groot die stap is. Samen op weg naar jouw gezondere levensstijl. Recharge Your Vitality!”

Titia & Bryan

Fysiotherapeut - Onderhanden Fysiotherapie

onderhandenfysiotherapie.nl

gezondthuiswerken.com

Als gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen we je adviseren, begeleiden en behandelen bij stoornissen in je houding en beweging. De oorzaak kan zijn een blessure aan gewrichten, fasciae (bindweefsel), spieren en pezen.
We bekijken het lichaam als een functioneel bewegende keten en niet alleen de symptoom klachten worden behandeld. Zijn alle voorwaarden voor optimaal en pijnvrij bewegen aanwezig? Stand van het bekken, vanuit wervelkolom en andere aangrenzende gewrichten. Daarnaast behandelen we ook alle betrokken lagen; huid, bindweefsel en spieren.

Denise

Denise

Pedicure

pedicurebenoordenhout.nl

U kunt bij mij terecht voor al uw pedicurebehandelingen. Een goed verzorgde voet heeft mijn interesse en ik zie het als een uitdaging om u als klant tevreden naar huis te laten gaan. Wilt u ook weer mooie, pijnloze voeten wel of niet voorzien van Caption nagellak? Belt u mij voor een afspraak (06-24570889). Of stuurt u een WhatsApp of SMS zodat ik z.s.m. contact opneem indien ik telefonisch niet bereikbaar ben. U kunt mij uiteraard ook een email sturen naar info@pedicurebenoordenhout.nl of denisevruiten@gmail.com