Movements

Veel trainingsprogramma’s die aangeboden worden zijn korte termijn gericht.

Personal trainers van The Energy Boutique helpen je meer inzicht te krijgen in welke beweging, voeding en ontspanning het beste past bij wat jij nodig hebt en hoe je dit kunt inpassen in je persoonlijke levensstijl.

Onze expertise

Meer dan 15 jaar ervaring en diepgaande kennis, is de solide basis van de kwaliteit die je kunt verwachten van The Energy Boutique.
Gedreven door onze passie vinden wij het belangrijk, en ook erg leuk, om regelmatig onze kennis te onderhouden en te ontwikkelen door relevante trainingen, workshops en lezingen te volgen. Zo kunnen wij waarmaken wat we jou beloven, namelijk de hoogste kwaliteit op het gebied van personal training.

The BioMechanics Method Corrective Exercise Specialist (TBMM-CES) credential is the highest-rated CES program in the health and fitness industry.

Onze specialismen

The Energy Boutique gespecialiseerd in The BioMechanics Method®. Deze methode helpt mensen met het verlichten van gewricht- en spierpijnen. Er wordt gebruik gemaakt van een programma, met testen, bewegingstechnieken en strategieën, die de functionaliteit van het lichaam verbeteren en helpt met het verminderen of soms zelfs het verdwijnen van rugklachten en andere chronische spier- en gewrichtspijnen. Het internationaal erkend certificaat onderschrijft dat onze kennis verder gaat dan die van veel personal trainers in Nederland.

DE PILATES METHODE ONTWIKKELD DOOR JOSEPH PILATES IS EEN UITGEBALANCEERD TRAININGSMETHODE VOOR HET GEHELE LICHAAM

De authentieke Pilates methode is gericht op het vinden van de ultieme balans en samenhang tussen kracht, flexibiliteit, souplesse en controle.

Stott Pilates

Wij werken met de STOTT PILATES® methode. Deze methode is een moderne/eigentijdse benadering van de originele oefeningen van Joseph Pilates. Moira Stott-Merithew, de grondlegster van Stott Pilates, heeft in samenwerking met fysiotherapeuten, fitnessprofessionals en (sport)medici de methode ontwikkeld.

“Stability and mobility create greater functional movement in everyday life.”

Voor alle leeftijden

De eigentijdse benadering maakt STOTT PILATES® geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Het gebruik van balletjes, fitnesscirkels, flex banden en pilatesapparatuur maken iedere sessie uitdagend en leuk. De pilatesoefeningen worden met focus, aandacht en de juiste ademhalingstechniek uitgevoerd. De nadruk ligt op stabiliteit en mobiliteit van het lichaam en de gewrichten dat bijdraagt aan een betere lichaamsbeweging in dagelijkse leven.

BIJ THE ENERGY BOUTIQUE ZIJN DE GROEPSLESSEN KLEIN ZODAT JIJ NOG STEEDS DE PERSOONLIJKE AANDACHT KRIJGT DIE JE NODIG HEBT!

Nooit meer dan 6 mensen in de klas, waardoor jij nog steeds de privacy kan voelen die we beloven. Daarnaast kunnen we een training goed afstemmen op de individuele wensen en behoeften van iedere deelnemer.

Prijzen

24 sessies

Prive
24 sessies

€60

BESTEL

12 sessies

Prive
12 sessies

€65

BESTEL

1 sessie

Prive
eenmalig

€75

Bestel

Duo training

Duo
24 sessies

€80

BESTEL