Movement

Wil jij je fitter, gezonder en energieker voelen? Wij helpen je graag met een bewegingsprogramma dat speciaal op jou is afgestemd om het beste uit jezelf te halen. Gezond, Fit en Vol Energie is wat wij graag samen met jou willen bereiken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in rehabilitatie training. Meer dan 15 jaar ervaring en diepgaande kennis is de solide basis van de kwaliteit die je kunt verwachten van The Energy Boutique. Gedreven door onze passie vinden wij het belangrijk, en ook erg leuk, om regelmatig onze kennis te onderhouden en te ontwikkelen door relevante trainingen, workshops en lezingen te volgen. Zo kunnen wij waarmaken wat we jou beloven, namelijk de hoogste kwaliteit op het gebied van personal training.

Onze programma’s zijn op de lange termijn gericht met duidelijke korte termijn impact

Wij helpen je meer inzicht te krijgen in welke beweging, voeding en ontspanning het beste past bij wat jij nodig hebt en hoe je dit kunt inpassen in je persoonlijke levensstijl. Goed bewegen is key als het gaat om gezondheid en je lekker voelen. Je voelt je sterker, fitter, flexibeler. Je zult het merken in de vaak alledaagse dingen, zoals die trap oplopen zonder buiten adem te raken of iets van de grond oppakken wat je opeens een stuk makkelijker doet. En natuurlijk is bewegen goed voor je gezondheid. Denk aan o.a. het verlagen van de risico op hoge bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten en het zo veel mogelijk behouden van sterke botten en soepele gewrichten. Onze expertise op het gebied van beweging, voeding en ontspanning gaat diep en houden we up-to-date. Daar waar de meeste personal trainers korte-termijn gericht zijn, kiezen wij voor de lange-termijn, omdat we gezondheid voorop stellen. Onze adviezen en programma’s zijn realistisch en praktisch, dus do-able voor onze cliënten. Alleen zo zijn het ook lange-termijn oplossingen, omdat mensen het vol kunnen houden en kunnen inpassen in hun levensstijl. Gezond, Fit en Vol Energie!

Ons specialisme

Helen is gespecialiseerd in The BioMechanics Method®. Deze methode helpt mensen met het verlichten van gewricht- en spierpijnen en is uitermate geschikt voor rehabilitatie training. Er wordt gebruik gemaakt van een programma, met testen, bewegingstechnieken en strategieën, die de functionaliteit van het lichaam verbeteren en helpt met het verminderen of soms zelfs het verdwijnen van rugklachten en andere chronische spier- en gewrichtspijnen. Het internationaal erkend certificaat onderschrijft dat onze kennis verder gaat dan die van veel personal trainers in Nederland.

Pilates is een uitgebalanceerde trainingsmethode voor het hele lichaam

De authentieke Pilates-methode is gericht op het vinden van de ultieme balans en samenhang tussen kracht, flexibiliteit, souplesse en controle.

“Stability and mobility create greater functional movement in everyday life.”

Stott Pilates

Wij werken met de STOTT PILATES® methode. Deze methode is een moderne/eigentijdse benadering van de originele oefeningen van Joseph Pilates. Moira Stott-Merithew, de grondlegster van Stott Pilates, heeft in samenwerking met fysiotherapeuten, fitnessprofessionals en (sport)medici de methode ontwikkeld.

Voor alle leeftijden

De eigentijdse benadering maakt STOTT PILATES® geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Het gebruik van balletjes, fitnesscirkels, flex banden en pilatesapparatuur maken iedere sessie uitdagend en leuk. De pilatesoefeningen worden met focus, aandacht en de juiste ademhalingstechniek uitgevoerd. De nadruk ligt op stabiliteit en mobiliteit van het lichaam en de gewrichten dat bijdraagt aan een betere lichaamsbeweging in dagelijkse leven.

Prijzen

30 personal trainingsessies van 1 uur

€ 62,50 per sessie

20 personal trainingsessies van 1 uur

€ 65,00 per sessie

10 personal trainingsessies van 1 uur

€ 67,50 per sessie

Single personal trainingsessie van 1 uur

€ 75,00